Vi har nått målet

och där är fler anmälningar på gång. Vill du fortfarande anmäla dig så finns det plats för fler även om tiden för anmälan går ut idag.

Vi kommer att hålla er uppdaterade här när vi har har mer information kring projektet.

Tänk att Skåre kommer bli den första byn i Trelleborg som kommer att få fiber via stadsnätet. Detta har jag sett fram emot under många år.

trevlig helg 🙂
/Josephine

Om Josephine

Jag har bott i Skåre sedan drygt 10 år tillbaka. I huset på Kämpingevägen bor förutom jag, Saga 9 år och sambo Urban. När vi flyttade hit blev det en chock för Urban och mig hur dålig internetuppkoppling som erbjöds. Visst det har blivit bättre men för att täcka våra behov är vi ännu inte i hamn. Med en bra och säker uppkoppling behöver vi inte som idag fundera på om vi kan jobba hemifrån. Vi kan se på filmer i den kvalitet vi vill och när vi vill. Detta är bla punkter som varit min drivkraft i detta projekt.