Veckorapport

kabel
Hejsan
Vi är på gång att boka med net2World, kallelse kommer inom kort.

Här kommer veckans statusbrev vi fått av Magnus:

Hej

Jag tackar er i Skåre för att ni tar hand om grävarna där ute.

Jag var där ute idag och besökte dom. De var glada att de kan värma sig i sin lilla bod nere i hamnen med utsikt över isarna. De trivs med jobbet att gräva fiber i Skåre, de berättade att alla de pratar med i Skåre var glada och positiva vilket gjorde att till trots en bister väderlek underlättade deras arbete.

Jag har fått in en del skisser och beskrivningar om fiberdragningen in till huset, jag har skickat de vidare till Pierre som tar det med grävarna.

Denna veckan har fokus varit att gräva längs trafikverkets väg för att klara tillståndstiden de sökt för tillträde till arbetet vid vägen.
Det är en hel del tillstånd som sökts för att bygga fiber till Skåre och det är Pierre som dirigerar grävningarna efter dessa.

Arbetet upp vid vägen kommer att ske även under nästa vecka då de ska borra sig in under vägen.

Kul att det syns att något händer i Skåre ! Jag har fått en hel del samtal om vad som pågår och när fibern kommer till andra ställen i kommunen.

Jag arbetar för det så att alla kan koppla upp sig på vårt stadsnät. Ni är först ut i kommunen med stadsnätet till landsbygden och jag tackar för förtroendet.

Trevlig helg

Med vänlig hälsning
Magnus Wahldén