Veckorapport v 9

Veckans brev från Magnus.

 

Hej

Jag är tillbaka igen!

Jag har haft en full vecka och har inte hunnit med att besöka Skåre under veckan, jag blev förvånad på min väg upp till Sälen via Karlstad när jag plötsligt passerade Skåre! Det visade sig att även värmland har begåvats med ett Skåre.

Denna veckan har jag haft en projektgenomgång där jag har gått igenom förutsättningarna för att utöka projektet med att inkludera husen på vägen till Skåre längs Hövdevägen samt att räkna på Tivolihusen. Det ser bra ut tack vare er goda uppslutning i Skåre och jag förbereder nu för att även kunna erbjuda de en fiberanslutnng.

Vi är nu uppe i 52 beställda anslutningar i Skåre! 🙂 samt att det trillar in beställningar från Skåres omnejd innan vi beslutat om en utvidgning av området.

Arbetet med att bygga kanalisationen ut från stan är igång så en del av grävarna är nu i Trelleborg  för att få ihop hela vägen till Skåre.

Jag har fått in en del anmälningar om skador i samband med grävningarna i Skåre. Jag kommer att stämma av med er allesammans innan vi lämnar Skåre så att alla är nöjda och vi ersatt det som kan ha skadats vid grävningarna. Vi har fått övervägande beröm av de som vi pratat med och jag ser inga problem med att vi kommer alla att vara nöjda och överens när vi kommer så långt att vi närmar oss ett avslut.

Vi har i veckan pratat med en markägare i sann Skåre anda som gärna hjälper till att lösa våra problem där vi inte fått tillstånd att komma fram.
Vi går nu runt problemet genom att han upplåter en väg på sin fastighet för oss att dra fram fibern i. Här igenom kan vi då nå samtliga fastigheter som beställt fiberinkoppling. Därmed kan vi nu genomföra hela byggandet av fibernätet i Skåre.

Trevlig Helg

/Magnus