Veckorapport v. 6

Detta har hänt under veckan som gått

Hej
Nu har vi fått ner slangen längs Kämpingevägen och i den västra asfalterade delen. Tillståndet från Trafikverket för tillträdet att gräva vid Kämpingevägen gick ut i dag. Skönt att vi klarade det inom ett tillstånd.

Grävning på Kommunens mark fortsätter nu med att grävarna flyttar över till den östra delen.

Jag har börjat få igång en dialog med boende i Skåres närhet som också vill få in fiber. Det är kul! Jag vill ansluta alla som är intresserade. Det är bara att fortsätta anmäla sitt intresse. Jag gör en utvärdering efterhand intresseanmälan kommer in och uppmanar de till att beställa för att kunna ta beslut om ny utbyggnadsomgång.

Det ser ljust ut i tidplanen och förhoppningsvis ska det snart kunna lysa upp fibern.

Trevlig Helg på er
Mvh
Magnus

 

Om Josephine

Jag har bott i Skåre sedan drygt 10 år tillbaka. I huset på Kämpingevägen bor förutom jag, Saga 9 år och sambo Urban. När vi flyttade hit blev det en chock för Urban och mig hur dålig internetuppkoppling som erbjöds. Visst det har blivit bättre men för att täcka våra behov är vi ännu inte i hamn. Med en bra och säker uppkoppling behöver vi inte som idag fundera på om vi kan jobba hemifrån. Vi kan se på filmer i den kvalitet vi vill och när vi vill. Detta är bla punkter som varit min drivkraft i detta projekt.