Status vecka 13

Hej

Trevlig Helg på , Jag har inte direkt någon ny information denna veckan att komma med.

Jag hoppas att jag får fram mer till nästa vecka. Det har kommit frågor om när vi inleder nästa etapp. Jag har inte fått svar från Infratek och ej heller jagat dem om den.

Jag vet att fiberkabel är beställd och kommer att leveras under April, mer vet jag ännu inte.

Vi hörs igen

Magnus

Om Josephine

Jag har bott i Skåre sedan drygt 10 år tillbaka. I huset på Kämpingevägen bor förutom jag, Saga 9 år och sambo Urban. När vi flyttade hit blev det en chock för Urban och mig hur dålig internetuppkoppling som erbjöds. Visst det har blivit bättre men för att täcka våra behov är vi ännu inte i hamn. Med en bra och säker uppkoppling behöver vi inte som idag fundera på om vi kan jobba hemifrån. Vi kan se på filmer i den kvalitet vi vill och när vi vill. Detta är bla punkter som varit min drivkraft i detta projekt.