Rapport v7

Magnus veckobrev:

Hej på er.

Nu har grävarna signalerat till mig att de grävt så långt de kan på den mark de har fått tillstånd till.
Det återstår nu Båtbyggaregränd och Kryssgränd där vi inte hört av markägaren på ett tag. Vi fortsätter vår jakt på dem.

Grävarna förbereder sig nu för att gräva in fiberkanalisationen på era tomter. Jag har meddelat dem att uppmärksamma era utsättningar om var de ska gräva.

Vi har en del av grävningen kvar inne i stan för att dra fram en ny fiberkabel ut till Skåre. De kommer även att ta tag i den biten, så om ni saknar dem eller tror att de smitit så är det bara tillfälligt, D will bi back!

Om Josephine

Jag har bott i Skåre sedan drygt 10 år tillbaka. I huset på Kämpingevägen bor förutom jag, Saga 9 år och sambo Urban. När vi flyttade hit blev det en chock för Urban och mig hur dålig internetuppkoppling som erbjöds. Visst det har blivit bättre men för att täcka våra behov är vi ännu inte i hamn. Med en bra och säker uppkoppling behöver vi inte som idag fundera på om vi kan jobba hemifrån. Vi kan se på filmer i den kvalitet vi vill och när vi vill. Detta är bla punkter som varit min drivkraft i detta projekt.