Informationsmöte 22/10 med TBAB

hämta

Hejsan

Projektet är i full gång med TBAB. De vill gärna informera oss om vad som händer och ge oss möjlighet att ställa frågor.
Den 22/1 kl 18.00 kommer Magnus från TBAB samt den kontrakterade grävaren att finnas på plats i båtklubbens lokal.

Har du frågor och inte möjlighet att vara på plats så skicka dem gärna på mail till mig så vidarebefordrar jag dem.

Hälsningar

Fibergruppen genom Josephine

Om Josephine

Jag har bott i Skåre sedan drygt 10 år tillbaka. I huset på Kämpingevägen bor förutom jag, Saga 9 år och sambo Urban. När vi flyttade hit blev det en chock för Urban och mig hur dålig internetuppkoppling som erbjöds. Visst det har blivit bättre men för att täcka våra behov är vi ännu inte i hamn. Med en bra och säker uppkoppling behöver vi inte som idag fundera på om vi kan jobba hemifrån. Vi kan se på filmer i den kvalitet vi vill och när vi vill. Detta är bla punkter som varit min drivkraft i detta projekt.