Årets första Skårebokväll – ons 25 jan kl 18.30 i Båtklubbens lokal

Vi önskar alla ett riktigt Gott Nytt År 2017!

Det har ju blivit lite av en tradition att vi en gång om året bjuder in någon ansvarig från Trelleborgs kommun för att kunna diskutera viktiga frågor för oss i Skåre.

Till årets första Skårebokväll, som vi aviserar redan nu, har vi bjudit in Fredrik Geijer, Kommundirektör i Trelleborgs kommun. Han kommer att hålla ett kort anförande om kommunens planer och vi kommer att kunna ställa frågor till honom.  Ta gärna tillfället i akt – t ex angående bristen på vägren för gående/cykelväg på kustvägen, problem med framkomligheten på kyrkvägen, bussar m m.  Förutom skrivelser som vi skickat in under årens lopp och möten med kommunen som vi deltagit i så känns det viktigt att ständigt påminna om hur angelägna frågorna är för Skåreborna.

Representanter för boende på Tivolihusen/Kurland kommer också att bjudas in till detta möte.

Anmälan senast 19 jan till        renstrom.a@telia.com  eller  elisabeth@mansell.se

Kaffe o kaka serveras till självkostnadspris.

Varmt välkomna  !

SKÅRE BYALAG

Vårens program i övrigt finns och uppdateras regelbundet här på hemsidan

 

P.S.  Har ni upptäckt kommunens BIBLIOTEKSBUSS som kommer till

Gästparkeringen vid infarten till västra(”nya”) Skåre.  Varannan måndag – jämn vecka – 18.30 – 18.45  ?

En fantastisk service med mycket hjälpsam personal som gärna hjälper till att hitta böcker på bussen eller beställa från Trelleborgsbiblioteket eller från något annat bibliotek.  Man kan återlämna böckerna till bussen eller till biblioteket vid torget i Trelleborg (som även har en brevlåda på baksidan av huset som är öppen 24 tim) – eller skickas med grannen som ska till bussen!  Skriv gärna ut meddelandet och sätt på kylskåpet som påminnelse eller ha en påminnelse i mobilen och gör ett besök. D.S.